WIE BEN IK?

Wie ben ik?

 • Ondernemend
 • Sensitief
 • Toegankelijk
 • Open
 • Luisterend oor
 • Oplossingsgericht
 • Creatief
 • Loyaal
 • Behulpzaam
 • Empathisch
 • Initiator
 • Planner
 • Intuïtief

Wie ben ik?

KidsCave - Rianne ter Haaf
 • Organisator
 • Eigenwijs
 • Warm
 • Enthousiast
 • Sociaal
 • Doorzetter
 • Verantwoordelijk
 • Verbindend
 • Vastberaden
 • Oprecht
 • Realistisch
 • Integer
 • Krachtig
KidsCave - Rianne ter Haaf

Wat ook bij mij past

26 jaar juf ∙ Vuur ∙ Genieten ∙ Mijn hart volgen ∙ Vintage ∙ Mijn dochter Zahra ∙ Wandelen ∙ Vertrouwen op een goede afloop ∙ Buitenlucht ∙ Pioenrozen ∙ Heet water zonder theezakje  ∙ Compassie ∙ Rode nagels ∙ Hobbels op mijn levenspad ∙ Sproeten ∙ Brommer uit de jaren 60 ∙ Chocolade ∙ Teckels ∙ Bourgondiër  ∙ Mediteren ∙ Salsadansen ∙ Voorjaar ∙ Op vakantie gaan ∙ Familie ∙ Stilte ∙ Decoreren in mijn huis

Wat mij drijft

Ik zie steeds meer kinderen die in het dagelijks leven tegen dingen aanlopen. Niet alleen op het gebied van leren, maar ook op sociaal-emotioneel vlak. Op school of thuis is niet altijd de mogelijkheid om de benodigde begeleiding te bieden. Voor deze kinderen en ouders kan ik iets betekenen.

Voor mij is ieder kind uniek. Je mag zijn wie je bent. Door het kind te respecteren zoals het is, creëer ik ruimte voor ontwikkeling en geef ik vertrouwen om weer met plezier in het leven te staan. Mijn aanpak is helder, nuchter, vakkundig en praktisch. Ik werk met oprechte aandacht, humor en veel enthousiasme! Het is fijn om samen met de ouders een steentje bij te mogen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van het kind.

Volg KidsCave Coaching ook op Facebook!

KidsCave Coaching
Rianne ten Haaf
Milsbeek

KidsCave Coaching
Rianne ten Haaf
Milsbeek